Novi poraz Izviđač Agrama u EHF EL

Rukometaši Izviđača doživjeli su poraz i u utakmici 3. kola grupne faze Europske lige, a ovaj put u Ljubuškom je slavila ekipa Chamberyja.

Nakon što su ih ranije pobijedili Fuchse Berlin i Dinamo Bukurešt, bodove protiv bh. predstavnika uzeo je i Chambery.

Naravno ekipa Chamberyja bila je apsolutni favorit u susretu koji je odigran u Ljubuškom i sasvim zasluženo su slavili. Ako su domaći i uspjeli pružiti neki otpor na terenu, do kraja su gosti ostvarili uvjerljivu pobjedu od 13 razlike, a konačan rezultat bio je 40:27.

Nakon što su gosti imali prednost od 3:1 i 4:2, domaćini su se uspjeli vratiti na 4:4 i nekoliko minuta parirati Chamberyju. Veću prednost gosti prave sredinom prvog poluvremena kada odlaze na +6, a rezultat je tada bio 17:11.

Upravo sa šest razlike prednosti su gosti otišli na odmor, a rezultat je u tom trenutku bio 22:16 u korist Chamberyja.

Prednost gostiju je u drugom poluvremenu konstantno rasla, a maksimalno vodstvo bilo je od +14, kada je na semaforu stojalo 39:25. Na kraju je utakmica završena pobjedom Chamberyja od 13 razlike, a konačan rezultat utakmice bio je 40:27.

U domaćoj ekipi istaknuli su se Odak koji je postigao sedam golova, te Dželilović koji je šest puta pogađao protivničku mrežu. Kod gostiju je najefikasniji bio Richert sa osam postignutih golova, a istaknuo se i Skube koji je postigao pet golova. 

 
index Instagram400x230 youtube