Izviđač se predstavio u novom svjetlu na memorijalu “Edhem Edo Sirčo”

Treći međunarodni Memorijalni rukometni turnir “Edhem Edo Sirčo” je u KSC Mladost u razdoblju od 31. kolovoza pa do 2. rujna, ponudio trodnevni rukometni spektakl u znak sjećanja na jednog od najboljih i najomiljenijih rukometaša na ovim prostorima, koji nas je, nažalost, prerano napustio.

Ekipe sudionici: Borac (Banja Luka), Izviđač (Ljubuški), Dubrava (Zagreb) i domaćin Bosna Ekoenergija (Visoko) odigrale su sjajne međusobne susrete, a u konačnici, banjolučka momčad je osvojila titulu pobjednika turnira ostvarivši maksimalne tri pobjede (protiv Dubrave rezultatom 34:22, protiv Bosne rezultatom 36:26 i protiv Izviđača rezultatom 35:28).

Drugo mjesto pripalo je zagrebačkoj Dubravi, koja je turnir okončala sa dvije pobjede (protiv Izviđača rezultatom 29:25 i Bosne Ekoenergija rezultatom 40:30) uz pretrpljen poraz od Borca na samom otvaranju turnira.

Treće mjesto pripalo je aktualnom prvaku, Izviđaču iz Ljubuškog koji je zabilježio jednu pobjedu (protiv Bosne rezultatom 29:28) uz dva poraza od ekipa Dubrave i Borca.

Visočani su sa tri poraza u konačnici zauzeli četvrto mjesto, poraženi su od Izviđača rezultatom 29:28, od Borca rezultatom 36:26 i od Dubrave rezultatom 40:30.

Dodijeljene su i nagrade najuspješnijim pojedincima na turniru, a dvije nagrade su osvojili igrači visočkog kluba.

Najbolji strijelac je Amar Herić koji je postigao 25 golova, a najbolji vratar je Faris Žiga dok je najboljim igračem turnira proglašen je rukometaš Borca i ukrajinski reprezentativac Vladyslav Zalevskyi.

 
index Instagram400x230 youtube