Leotar doveo dijete Izviđača

Dijete Izviđača, Patrik Pavičić koji ima 19 godina u Trebinje dolazi iz ekipe Mehanika Metković, a Leotar je odabrao jer mu se sviđa vizija razvoja kluba.

"Za Rukometni klub Leotar sam se odlučio jer su poslali najbolju ponudu. Dopala mi se vizija kluba i moja uloga u ekipi mi se dopala. Grad kao grad je predivan. Klub je uvijek pri vrhu tabele i ima velike ambicije. Jako bitna stvar u mojoj odluci je bila ta sto će se natjecati u europskim kupovima u kojima imam da se još bolje pokažem i zajedno sa ekipom pokušam da doguram u Europi što je dalje moguće. Ekipu još nisam upoznao, ali po onome što sam vidio čini se kao složna ekipa uz koju se lakše napreduje. Drago mi je što ću uz sebe na poziciji srednjeg beka imati Vladimira Stankovića uz kojeg se nadam da ću naučiti neke nove stvari i dodatno poboljšati svoju ali i igru čitave ekipe", rekao je Pavičić.

Pripreme za novu sezonu Trebinjci počinju u ponedjeljak 24. srpnja, a europsku premijeru imat će 15. listopada protiv Teneks Dobele iz Letonije.

Inače, Pavičić je jedan u nizu od domaćih igrača koji su napustili  Izviđača u prošloj sezoni. Poslije njega Izviđač je na kraju sezone napustilo još pet domaćih rukometaša: Domagoj Alilović, Mladen Bošković, Nikola Primorac Ivan Herceg i Ivan Dedić.

Izviđač u pripreme kreće 24. srpnja, a zasad je potvrđen dolazak četiri mlada igrača sa strane, a to su: Todor Milisavljević iz Kozarske Dubice, srednji bek koji je 2006. godište, zatim desno krilo Kristijan Katić (Žepče, 2006. godište), srednji bek Amer Šahinović (Goražde, 2004. godište) i pivot Mile Lasić (Zrinjski, 2005. godište).

Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 20 Srpanj 2023 13:46
 
index Instagram400x230 youtube