Prvenstvo BiH za mlađe kadete u subotu i nedjelju u Ljubuškom

Škola rukometa RK Izviđač, a time i Ljubuški je dobio još jedno domaćinstvo završnice prvenstva BiH za mlađe dobne uzraste.

Naime, Gradska športska dvorana u subotu 10. lipnja 2023. i nedjelju 11.lipnja 2023. godine ugostit će rukometne nade iz debet bh. klubova. Pravo nastupa imaju rukometaši rođeni 2008. godine i mlađi, koji će se nadmetati za titulu prvaka BiH za mlađe kadete za 2023. godinu. RK Izviđač čini sve kako bi klub i grad opravdali ukazano povjerenje i još jednom se potvrdili kao izvrsni organizatori rukometnih predstava.

Prema prispjelim potvrdama, od ekipa koje su se plasirale na završno natjecanje, na završnici će, pored Izviđača I i Izviđača II, sudjelovati sljedeće ekipe: MRK Sloga iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja, ŠR Zrinjski iz Mostara, RK Bosna iz Sarajeva, RK Krivaja iz Zavidovića, ORK Banjaluka i RK Borac iz Banjaluke te RK Kozara iz Dubice.

Ekipe će biti podijeljene u dvije skupine u kojima će se igrati prema sustavu „svatko sa svakim“. Nakon subotnjih utakmica po skupinama u nedjelju će se igrati utakmice za plasman.

Natjecanje počima u subotu u 10:00 sati. Ulaz na sve utakmice je slobodan.

 
index Instagram400x230 youtube