Težak poraz rukometašica Izviđača od Borca

Rukometašice Borca su u derbiju 16. kola BH Telecom Premijer lige, u dvorani Borik, savladale ekipu Izviđača rezultatom 32:21 (14:9).

Nakon početnih 2:2 iz treće minute, uslijediolo je rszdobljr igre bez mnogo golova, a „Osice“ u 11' stižu do dva gola prednost (4:2).

Serija Banjolučanki se nastavila pa je u 15'  bilo već 7:2 za domaću ekipu, a rezultatski post  rukometašica Izviđača prekinula je Azra Letić. Ljubušankr su u razdoblju od 16. do 19. minute napravile seriju 3:0 te su prišle na dva gola zaostatka.
 
Nakon toga Banjolučanke uzvraćaju identičnom serijom pa je u 21. minutu ponovo bilo +5 za „Osice“. Na poluvrijeme se otišlo sa rezultatom 14:9 za izabranice Nikole Bijelića.
 
"Skautice"  drugo poluvrijeme otvaraju sa dva gola. Domaće rukometašice prvi put do šest golova prednosti stižu u 37' utakmice kada je Isidora Kršić pogodila za 18:12. Nastavile su rukometašice Borca da povećavaju prednost, a u 50. minutu bilo je 27:17 za crveno-plave dame.
 
Nisu se Banjolučanke ni tu zaustavile, a samo dvije minute kasnije već je bilo +12. Do kraja susreta domaće rukometašice su sačuvale prednost te slavile s 11 golova razlike.
 
Najbolja u redovima Izviđača bila ja Anđela Boras koja je postigla polovinu golova svog tima – 10, ali to nije bilo dovoljno za raspoložene “Osice” koje sada imaju 20 bodova, tri više od Ljubušanki.
 
Iako je susret bio fer i bez oštrih startova, čak tri igračice Izviđača morale su ranije da napuste parket zbog ozljeda čime se nastavljaju pehovi "Skautica" kada je u pitanju zdravstveni karton.
 
 
Poslijednja izmjena danaSubota, 25 Ožujak 2023 23:22
 
index Instagram400x230 youtube