Marina Vegara ozljeda udaljila od reprezentativnog dresa

Lijevi vanjski rukometne reprezentacije Bosne i Hercegovine i član rumunjske Constante Dobrogea Sud,

Marin Vegar, je ozlijedio desno rame na pretposljednjoj utakmici svog kluba i u ponedjeljak javio stručnom stožeru da se nije u prilici odazvati pozivu na sljedeću akciju A reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Podsjećamo, Zmajevi 8. i 12. ožujka igraju utakmice kvalifikacija za Europsko prvenstvo protiv Kosova. Vegaru slijedi stanka do početka priprema sljedeće natjecateljske sezone.

– Ozlijedio sam se na predzadnjoj utakmici prilikom jednog pada. Bacio sam se na pod za loptom i rame mi je iskočilo iz zgloba. Nakon toga sam išao u Zagreb na pregled, a doktor je rekao da moram operirati rame, rekao je Marin Vegar koji je podvrgnut operativnom zahvatu u srijedu u Zagrebu.

On je imao vrlo dobar dosadašnji dio sezone sa Constantom.

– Sezona je bila dobra za nas, na trećem smo mjestu u prvenstvu, a cilj je druga pozicija na kojoj vjerujem da ćemo i završiti. Dinamo iz Bukurešta je prvi i prejak, već su se bodovno odvojili. U Europi smo ispali od francuskog Chamberyja koji je ipak top ekipa. Ostalo nam je i Kup natjecanje u kojem imamo svoje ambicije, priča Vegar te o svojim igrama dodaje:

– Išlo mi je stvarno dobro, produžio sam na osnovu toga i ugovor na još jednu godinu i baš mi je žao da je sve stalo ovako, ali eto to se događa u sportu.

Izabranici Irfana Smajlagića će zaigrati u ostatku kvalifikacija bez Vegarove pomoći.

– Otkad je došao novi izbornik još nisam bio nijedno okupljanje, ali po onome što sam pričao s momcima svi su bili zadovoljni, samo nas rezultat nije ispratio. Sad su ipak došli mlađi momci, radi se na pomlađivanju tima, i mislim da u ovim kvalifikacijama možda i ne treba previše gledati rezultat, već da se samo što prije formira neka ekipa. Imamo dvije utakmice s Kosovom i normalno da tu trebamo ići na pobjede, a poslije vidjeti što možemo protiv Slovenije i Crne Gore, zaključio je Marin Vegar.

Ersan Bijedić / Dnevni list

 
index Instagram400x230 youtube