Izviđač stavio i Borca 'ad acta' te se približio novoj tituli prvaka

Rukometaši Izviđača stavili su 'ad acta' i gostovanje u "Boriku", savladavši Borac rezultatom 28:25 (17:11) u 18. kolu BH Telecom Premijer lige i napravili veliki korak ka tituli.

Kada se sve sabere i oduzme izabranici Tonija Čoline zasluženo su slavili u derbiju rukometa u BiH.

Borac se poslije lošeg prvog poluvremena probudio u nastavku. Subotić je bio solidan na vratima domaćna ali njegovi suigrači nisu uspjeli da pariraju danas za korak boljim "Skautima".
 
Prvu priliku imali su domaći na 20:22, kada su propustili tri, četiri sjajne prigode da se približe na -1, a potom su u samoj završnici utakmice uspjeli da dođu na gol zaostatka.
 
Međutim, minut prije kraja Bošković prebacuje Subotića, a nakon izgubljene lopte Banjalučana u napadu Češko sa gola na gol zabija i stavlja 'točku' na ovaj susret.
 
Najučinkovitiji u redovima Borca bio je Milenko Rožić koji je postigao sedam golova dok je Ognjen Kalama pogodio pet puta. Soldni Slađan Subotić prikupio je devet obrana.

U redovima lidera prvenstva briljirao je Milan Vukšić koji je postigao osam golova, Ivano Pavlović dao je šest dok je Haris Suljević imao osam obrana. 

Poslijednja izmjena danaSubota, 18 Veljača 2023 21:52
 
index Instagram400x230 youtube