Hrvoje Horvat više neće biti izbornik, Hercegovac novo/staro rješenje!?

Jasno je da Hrvoje Horvat više neće biti izbornik rukometne reprezentacije, ali pitanje je kada će i službeno biti smijenjen.

- Mi u Savezu nismo zadovoljni s nastupom naše reprezentacije na SP-u, jer minimalni postavljen cilj bio je ulazak u četvrtfinale turnira. Međutim, moramo poštivati proceduru koju imamo u Savezu. Lino Červar je koordinator svih reprezentacija, on je taj koji podnosi izvješće upravnom odboru Saveza, a Savez nakon toga donosi odluke - kazao nam je predsjednik HRS-a Tomislav Grahovac.

Nazvali smo i Linu Červara, osobu koja je sljedeća na potezu kada je u pitanju sudbina Hrvoja Horvata.

- Ne bih još davao konkretne izjave, jer u pitanju je jako ozbiljna stvar i stoga bi bilo neozbiljno da najprije pomno ne izanaliziram sve što se dogodilo na SP-u, a onda tek napišem kompletno izvješće. Istina je da sam ja bio taj koji je Hrvoja Horvata predložio za izbornika, jer smo tražili nov lice, novu energiju, trenera koji ima rukometni pedigre u sebi, a Horvat ga istinski ima. Uglavnom, sačekajte da istinski izanaliziram sve što se dogodilo, a ne da istrčavam u ovom poludepresivnom trenutku u kojem smo svi prepuni emocija, a važne odluke treba donositi hladne glave - zaključio je Červar.

U rukometnim kuloarima se naveliko špekulira s imenima za Horvatovog nasljednika. Prvi favorit je čini se Slavko Goluža - trener PPD Zagreba, a visoko kotira i Silvio Ivandija, bivši trener Izviđača iz Ljubuškog.

Jutro je stvarno pametnije od večeri!

 

Poslijednja izmjena danaUtorak, 24 Siječanj 2023 13:59
 
index Instagram400x230 youtube