Osmanhodžić: O Izviđaču ne treba puno govoriti ali i mi ćemo dati sve od sebe

Jedan od najzanimljivijih susreta dvanaestog kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine ovog vikenda odigrat će rukometaši Izviđača i Konjuha.

Do sada jedina neporažena momčad prvenstva nakon pobjede u Zavidovićima prošlog vikenda, eventualnom pobjedom nad Konjuhom, pokušat će nastaviti niz, čime bi došli na korak do jesenje titule prvaka Bosne i Hercegovine.

Dok sa druge strane ekipa Konjuha pokušat će osvojiti nove bodove u borbi za gornji dio ljestvice.

Utakmicu iz Ljubuškog za portal svijet-rukometa.com najavio je Almir Osmanhodžić, trenutno najbolji strijelac “Stolara”

“U subotu nas očekuje najteže moguće gostovanje protiv sigurno najbolje ekipe u ligi. Isto tako mislim da i mi igramo dobar rukomet u dosadašnjem dijelu i da smo sasvim zasluženo u gornjem dijelu ljestvice. O ekipi Izviđača ne bi puno trošio riječi, jer se zna da je to ekipa prepuna mladih i talentiranih igraca koji pokušavaju da svaku utakmicu uvedu u svoj ritam sa puno trke. Mi se spremamo kao i za svaku utakmicu do sada i koliko god da cijenimo svakog protivnika pokušavamo da prije svega gledamo svoju igru i da na svakom treningu i na svakoj utakmici unesemo jedan novi kvalitet. Kao i uvijek dati ćemo sve od sebe, pa ćemo vidjeti za šta će to biti dovoljno.” istakao je u razgovoru za naš portal Almir Osmanhodžić.

Susret između Izviđača i Konjuha na rasporedu je u subotu s početkom u19:00 sati.

Poslijednja izmjena danaPetak, 25 Studeni 2022 21:37
 
index Instagram400x230 youtube