PPD Zagreb odustao od Miloša Kosa iz Izviđača, preskup im i čekaju da postane slobodan igrač

Zagreb je prošli tjedan počeo s pripremama za novu sezonu. Bilo je jako vruće, tradicionalno je prvi trening odrađen u Grabi na stadionu Trešnjevke preko puta Kutije šibica.

Nisu došli Željko Musa i Vuko Borozan. imali su koronu. No, dok je Musa iz izolacije izašao u nedjelju te krenuo s momčadi put priprema na Vlašić, Borozan je u Crnog Gori iz koje do srijede zbog zaraze neće moći izaći pa će se ostatku momčadi priključiti na Vlašiću. Dok je momčad trenirala javio se iz Crne Gore i prvo pitanje je bilo “kako je Čupić?”. Na prvi trening nije došao Miloš Kos. Razlog je jednostavan. Premda je klub dogovorio dolazak s mladim reprezentativcem Srbije, Zagreb i Kosov klub Izviđač se nisu dogovorili, jer je odšteta koju traže iz Ljubuškog prevelika i Zagreb u takvu utrku neće ući ne promijeni li se nešto. Čekat će, ako treba, sljedeću sezonu da Kos postane slobodan igrač i da se pojavi u Kutiji šibica. Svi ostali koji su trebali, uz pojačanja predvođena Timurom Dibirovim na vrijeme su se pojavili u Kutiji šibica.

Zagreb će u sezonu ući s najstarijim tandemom krila u Ligi prvaka. Timuru Dibirovu je 39 godina, Ivanu Čupiću 36. No, ono ključno je da taj tandem zabija skoro 80 golova u Ligi prvaka, da je prošle sezone briljirao i da takav tandem predstavlja ogroman kapital za Zagreb, tim više jer iza leđa imaju odlične pratitelje željne dokazivanja - Ćavara, Buvinića, Matanović, Perića i Kraljevića. Reklo bi se da je Zagreb na krilima sjajno popunjen za novu sezonu od koje se puno očekuje.

 

 
index Instagram400x230 youtube