RSBiH bira novi Upravni odbor, Branko Vukojević umjesto Davida Grbavca ispred Izviđača

Izvještajno – izborna Skupština Rukometnog saveza Bosne i Hercegovine će biti održana u četvrtak 30. lipnja od 12 sati u hotelu Hollywood na Ilidži.

Kako saznajemo od predsjednika dosadašnjeg Upravnog odbora, Slobodana Zadre, spiskovi i prijedlozi kandidata za novi Upravni odbor od nadležnih regionalnih saveza su stigli i nema naznaka da bi moglo doći do nove promjene kad je u pitanju termin održavanja Skupštine.

Novi UORSBiH bi mogli činiti: Kenan Magoda, Haris Galijašević, Emir Dautović, Nedim Musić, Dario Pušić, Branko Vukojević, Slobodan Zadro, Zoran Trlin, Darko Savić, Vladimir Branković, Stevan Bekan i Nedjeljko Perišić.

 – To su prijedlozi saveza koji će biti, ili ne, izabrani na Skupštini RSBiH, kazao je Zadro.

Nakon Skupštine tek slijedi pravi posao jer npr. klubovi u Premijer ligi u ovom trenutku ne znaju kalendar natjecanja, a mogli bi i svoje pripreme početi bez tih saznanja.

 – Poslije Skupštine slijedi konstituirajuća sjednica Upravnog odbora gdje ćemo zakazati i prvu radnu sjednicu UO. Malo je nezgodno zbog odmora u srpnju, ali se nadamo da ćemo tad donijeti i kalendar za sljedeću natjecateljsku godinu i formirati komisije, kazao je Zadro.

Po ranijim najavama, svakako su očekivanja sportske javnosti da novi Upravni odbor RS-a BiH konačno bh. rukomet povuče naprijed.

 
index Instagram400x230 youtube