Izviđač CO vodio, pa se spasio od poraza u Trebinju

Rukometaši Leotara i Izviđač CO odigrali su bez pobjednika u okviru 24. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Na startu utakmice viđena je prava muška igra, kakva se i očekuje na ovakvom derbiju Premijer lige Bosne i Hercegovine. Izabranici Darka Tavrića imali su u par navrata prednost od dva gola u prvom dijelu, međutim Izviđač je uspio da ostane u rezultatskom priključku, ali i da na odmor ode sgolom prednosti (14:13).

U nastavku Domagoj Alilović otvorio je golom drugo poluvrijeme (15:13). U 36. minuti na semaforu bilo je 18:15 za "Skaute", a trener Leotara morao je reagirati minutom odmora. U narednim minutama nije išlo baš sve po planu domaćim rukometašima, a prednost Izviđača dosegla je i pet golova razlike (21:16).

U posljednjih 15-ak minuta “Skauti” su imali +6 (24:18), a onda je uslijedila serija 3:0 domaćih rukometaša i minuta predaha Tonija Čoline. Vođeni sjajnom publikom u Trebinju Leotar je uspio doći do poravnanja 25:25, te je uslijedila dramatična završnica. Iz kontranapada Ajdin Smailbegović pogodio je i za vodstvo Leotara 26:25.

Milan Vukšić je poravnao sa sedam metara (26:26). Do kraja utakmice viđen je po gol na obje strane i po jedan propušten napad za pobjedu, a utakmica je završena na najpravedniji način, neriješeno 27:27.

Kod domaćih najučinkovitiji su bili Milojević, Ivanović i Smajilbegović s po 5 golova, a kod gostiju Kos s 6, Bubalo i Pavlović s po 4 gola.

Izvrstan je na vratima Izviđača bio Ivan Herceg s 14 obrana, od kojih su bila četiri udarca sa sedam metara.

 

Poslijednja izmjena danaNedjelja, 24 Travanj 2022 16:27
 
index Instagram400x230 youtube