Izviđač na krilima Kosa u završnici slomio otpor dobrog Gradačca

Izviđača je danas, u okviru 19. kola Premijer lige, u posljednjih deset minuta utakmice, slomio otpor čvrstog Gradačca i upisao pobjedu rezultatom  36:32, poluvrijeme 18:18.

U vrlo zanimljivom susretu “Skauti” su počeli da prave razliku u trenutku kada su zaigrali dublje u obrani i brže u napadu. U prijelomnim trenucima dobar na vratima bio je Haris Suljević, a konce igre u napadu preuzeo je Miloš Kos, pa je Izviđač pobjegao na tri razlike i više nije ispuštao prednost.

Goste je u tim trenucima sustigao umor što je rezultiralo povećanim brojem tehničkih grješaka. Prednjačio je u tom segmentu najbolji strijelca Luka Karanovića, koji je poslije sedam golova u prvih 30 minuta u nastavku postigao samo jedan.

Ovo je deseta pobjeda Izviđača kojom je ostao u igri za prve tri pozicije, dok je Gradačac doživio 11. poraz i ostao na 13 bodova, te će se do kraja boriti za ostanak u društvu najboljih.

Kos je susret završio s osam golova, a Milan Vukšić je pistigao pet golova dok je Suljević zaustavio 14 lopti.

U redovima gostiju su osim Karanovića, efikasni bili Goran Šarenac i Fatmir Sarajlić s po pet golova. Solidan je na golu bio Dražen Stojanović sa 11 obrana.

Poslijednja izmjena danaSrijeda, 23 Ožujak 2022 21:45
 
index Instagram400x230 youtube