Hoće li Hrvoje Horvat biti smijenjen? Danas je sastanak odluke

Hrvatski rukometni savez danas će se sastati kako bi donio odluku o budućnosti Hrvoja Horvata na mjestu izbornika hrvatske rukometne reprezentacije.

Nakon što je Hrvatska pod njegovim vodstvom ostala bez plasmana na Olimpijske igre, sada je i na Europskom prvenstvu završila tek osma.

Taj rezultat izazvao je brojne kritike javnosti, a najžešći su bili stručni komentatori Petar Metličić i Goran Šprem koji su Horvata rešetali kada se u studijskoj emisiji pojavio na dan kad su se igrale utakmice polufinala Europskog prvenstva.

Predsjednik najavio odluku

Jučer je u emisiji RTL Danas gostovao predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Tomislav Grahovac, koji je dao svoj sud o rezultatima Hrvatske na Euru, ali i otkrio da će odluka o Horvatu biti donesena danas nakon sastanka vrha Saveza.

"Naravno da osmo mjesto nije uspjeh i ne možemo govoriti da smo dobro prošli. Činjenica je da je prvenstvo bilo, ako to mogu reći, specifično i kao nikad dosad. Ne samo Hrvatska već mnoge reprezentacije su imale problema s koronom i na kraju možemo reći da su do finala zapravo došle reprezentacije s najmanje zaraženih igrača", rekao je Grahovac pa odgovorio na pitanje o smjeni Horvata:

"Vidjet ćemo kad nam se na sastanku iznesu svi detalji i kad vidimo kompletnu situaciju te kad obavimo razgovor sa stožerom. Nakon toga ćemo znati sve što je potrebno za donošenje odluke i imati konkretne odgovore."

 
index Instagram400x230 youtube