Izviđač bolji od Trogira u pripremnoj utakmici

Svoju drugu pripremnu utakmicu u sklopu priprema za proljetni nastavak prvenstva rukometaši Izviđač Central osiguranja su odigrali u Trogiru. Protivnik „Skautima“ bio je hrvatski premijerligaš MRK Trogir iz Trogira.

Trener Toni Čolina za razliku od utakmice u srijedu u Metkoviću na raspolaganju je imao širi izbor igrača, mogao je računati na oporavljene: Milana Vukšića, Mirka Mišetića, Harisa Suljevića i Mihaela Bebeka.

Utakmica u Trogiru obilježio je veliki broj pogodaka, ukupno sedamdeset. Veliki broj pogodaka daje naslutiti da su i jedni i drugi imali problema s igrom u obrani. Izviđač je od početka kontrolirao rezultat te skoro konstantno imao rezultatsku prednost. Domaći su tek u nekoliko navrata uspijevali poravnati rezultat, posljednji put pri rezultatu 15:15, nakon čega su „Skauti“ napravili seriju 6:0 i otišlo se na odmor pri rezultatu 15:21.

U drugom poluvremenu domaći su bili nešto agilniji te u par navrata uspjeli su stići na pogodak zaostatka, ali na kraju „Skauti“ su slavili rezultatom 37:33.

Najefikasniji u redovima Izviđača bio je Filip Odak sa sedam pogodaka, Diano Ćeško je postigao šest, a po pet puta uspješni su bili Milan Vukšić i Miloš Kos.

U ekipi domaćina najviše pogodaka postigli su Trivković devet i Maričić pet.

Kako nam je rekao trener Toni Čolina, momčad je dobro odigrala u napadu, međutim igra u obrani i učinak vratara mora biti puno bolji. U daljnjem dijelu priprema intenzivirati će se rad na tom segmentu igre.

Sljedećeg vikenda Izviđač će sudjelovati na turniru u Kaštelima u organizaciji RK Ribola Kaštela. Osim domaćina, RK Ribola Kaštela, na turniru će sudjelovati i RK Metković Mehanika. Turnir će se odigrati prema sustavu „svatko sa svakim“.

Prijateljska, pripremna utakmica.
Trogir, 29.01.2022. u 18:00 sati.

MRK Trogir – RK Izviđač CO 33:37 (15:21)

Trogir, Sportska dvorana „Vinko Kandija“, gledatelja 100.

RK Trogir: Barić 3, Špika 2, Babić 4/2, Piteša 2, Lozina , Mamut, Čudina, Maričić 5, Berket, Vranješ, Matijaš, Smoljo 3, Bradarić-Šljujo 1, Trivković 9.

Trener: Boris Popović.

RK Izviđač CO: Herceg, Alihodžić, Suljević, Vukšić 5/3, Lukenda 1, Alilović 1, Kos 5, Odak 7, Bošković 3, Mišetić, Bubalo 4, Šaravanja 3, I. Pavlović, Ćeško 6, Medić 1, Bebek, Muhović 1.
Trener: Toni Čolina.

Isključenja: Trogir 6 minuta, Izviđač 12 minuta.
Sedmerci: Trogir 2/2, Izviđač 4/3.

Poslijednja izmjena danaNedjelja, 30 Siječanj 2022 12:15
 
index Instagram400x230 youtube