Poraz Izviđača u Maglaju

RK Maglaj večeras je u Gradskoj dvorani u Maglaju savladao RK Izviđač CO iz Ljubuškog rezultatom 29:27 (16:14).

Rukometaši Maglaja večeras su bili pojačani Benjaminom Čičkušićem koji se u klub vratio uoči večerašnje utakmici, a u susretu koji je bio izuzetno neizvjestan do samog kraja, savladali ekipu aktualnog prvaka Bosne i Hercegovine i došli do važna dva boda.

Domaći rukometaši su prvom poluvrijeme završili s dva gola prednosti, a pitanje pobjednika nije bilo riješeno sve do zadnjeg napada na utakmici. U drugom dijelu ekipe su se smjenjivale u vodstvu, ali domaća publika, voljni momenat Maglajlija i treći utjecaji su prelomili da u završnici domaći dođu do važne pobjede.

Izviđaču je ovo peti poraz sezone, uz jedan neriješen ishoda i osam pobjeda " Skauti" će prezimiti u samom vrhu prvenstvene ljestvice.

Kod domaćina daleko najefikasniji je bio već pomenuti Benjamin Čičkušić s trinaest pogodaka, Bajraktarević je postigao četiri, a po tri su pridodali Radojčić i Ridžal.

15. kolom je okončan prvi dio natjecanja, a drugi dio započet će krajem veljače 16. kolom u kojem se Izviđač sastaj s momčadi RK Gračanica u Gračanici.

 

Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 20 Prosinac 2021 07:36
 
index Instagram400x230 youtube