Rukometašice Izviđača sudionice 1. Memorijalnog turnira "Adela Merdžanić"

Adela Merdžanić je preminula u veljači ove godine, nakon što je izgubila bitku sa teškom bolešću.

Sjajnoj bh. rukometašici liječnici su dijagnosticirali rak debelog crijeva, ali i pored svih napora liječnika i financijske pomoći koju je dobila za liječenje, nije uspjela da se izbori i pobijedi tešku bolest.

ŽRK Ilidža, klub u kojem je Merdžanićeva provela veći dio svoje karijere, u znak sjećanja na nju i sve što je učinila tijekom svoje karijere, ali i po završetku iste, organizizira memorijalni turnir koji će nositi njeno ime. U organizaciju samog turnira uključeno je veliki broj ljudi, njenih kolegica, trenera, ali i ljudi koji su u Adeli imali prijatelja za cijeli život. Ilidžanci su podršku dobili prvenstveno od obitelji Merdžanić, sportskih klubova, ali i općinskih i županijskih vlasti.
 
Na čelu Organizacijskog odbora 1. Memorijalnog turnira "Adela Merdžanić" nalazi se Nermin Muzur, načelnik Općine Ilidža, koji je dao svesrdnu podršku organizaciji jednog ovakvog memorijala.
 
Turnir će se igrati u subotu 11. rujna u dvorani Sabit Hadžić na Ilidži, a na njemu će sudjelovati četiri ekipe. Pored organizatora turnira ŽRK Ilidža, svoje sudjelovanje na turniru potvrdile i ekipe RK Hadžići Interlogistic, RK Izviđač Ljubuški i ŽRK Krivaja Zavidovići. 
 
Iz ŽRK ilidža se nadaju da će utakmicama moći nazočiti gledatelji, kako bi i na taj način mogli odati počast jednoj od najboljih rukometašica koje je ova država imala. 
Poslijednja izmjena danaČetvrtak, 02 Rujan 2021 07:33
 
index Instagram400x230 youtube