Rukometaši Izviđača na rukometnom TV turniru šampiona u Doboju

Rukometaši Izviđača danas putuju u Doboj gdje će, ovaj tjedan, biti sudionici 52. Međunarodnog rukometnog TV turnira šampiona “Doboj 2021”.

Rukometni turnir u Doboju otvara se u utorak, 17.08.2021. godine u 17:30 sati utakmicom između naših rukometaša i domaćina turnira rukometaša Sloge.

Na Međunarodni rukometni TV turnir šampiona i ove godine sudjeluje osam klubova koji su podijeljeni u dvije skupine.

„Skauti“ osim domaćina u skupni za protivnike će imati rukometaše PPD Zagreba s kojim se susreću u srijedu, 18.08.2021. u 21 sata te slovenskog predstavnika momčad RK Koper s kojim će odmjeriti snage petak, 20.08.2021. u 17:30 sati.

U drugoj skupni su igrati će HC Tatran Prešov, RK Vojvodina, HC Cocks (Finska) i RK Borac m:tel.

Napomenimo da je banjalučka momčad naknadno pozvana umjesto Dinama iz Bukurešta. Momčad Dinama iz Bukurešta je u posljednjem trenutku otkazala sudjelovanje na turniru zbog problema sa vizama.

„Dinamo ima dosta igrača iz Alžira i Tunisa koji bi zbog epidemioloških mjera u Rumunjskoj morali u izolaciju po dolasku iz drugih zemalja“ , kazao je Enes Suljkanović, predsjednik Izvršnog odbora turnira.

Turnir završava u subotu, 21.08.2021. utakmicama za poredak. Za 7.mjesto boriti će se četveroplasirane momčadi, za 5. trećeplasirane, za 3. drugoplasirane momčadi iz skupna.

O pobjedniku turnira odlučiti će u finalnoj utakmici prvoplasirane momčadi iz skupina. Pobjedniku turnira pripasti će nagrada u iznosu od 20000 KM, drugoplasirana momčad osvojiti će 10000 KM, a trećeplasiranoj pripasti će nagrada u iznosu od 5000 KM.

Trener Toni Čolina, koji će se momčadi priključiti večeras u Doboju, nakon povratka iz Skopja, gdje je kao izbornik vodio MU19 reprezentaciju BiH na europskom prvenstvu B divizije, odredio je devetnaest igrača koji kreću na put za Doboj.

Rukometaši Izviđač CO za vrijeme turnira biti će smješteni u hotelu „Split“ u Usori.

 
index Instagram400x230 youtube