Predsjednik RK Zamet se našalio: "U šali volimo reći da je Rijeka u rukometnom smislu jača od Ljubuškog"

Uprava rukometaša Zameta, predsjednik Vedran Devčić i direktor Vedran Babić, predstavili su Igora Marijanovića, novog starog trenera, koji se vraća na klupu seniorske momčadi nakon sporazumnog raskida ugovora Zameta s Valterom Matoševićem.

– Zahvaljujemo se Valteru na svemu što je učinio. Ponuđeno mu je mjesto trenera vratara u svim kategorijama i očekujemo njegov odgovor – rekao je direktor Babić.

Novi trener Marijanović susreće se sa slaganjem nove momčadi te s novim sustavom natjecanja u Premijer ligi.

– Iza nas su dvije sezone koje je obilježila korona i na koje se u sportskom smislu nećemo vraćati. Zamet je iznjedrio igrače za koje postoji veliki interes ozbiljnih klubova, a treba istaknuti da je i u reprezentaciji pet, šest igrača iz Rijeke i našeg kraja. U šali volimo reći da je Rijeka u rukometnom smislu jača od Ljubuškog – rekao je predsjednik Zameta Vedran Devčić, dodavši kako Uprava već radi na sastavljanju nove ekipe.

– Što se novih imena tiče, govorim o najboljim igračima iz regije, ali i mladim igračima s velikim potencijalom koji su prošli reprezentativne selekcije – zaključio je predsjednik Zameta priču o pojačanjima za novilist.hr.

 

 
index Instagram400x230 youtube