Rukometni dan u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom

Rukometni dan u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom Foto: Đino

Nakon više nego uspješne sezone 2020/21 mlađi uzrasti Škole rukometa RK Izviđač imali su „svoj dan“, svečanu dodjelu pehara i medalja osvojenih na prvenstvima Herceg-Bosne i Bosne i Hercegovine.

Na parketu Gradske športske dvorane poredale su se sve selekcije počevši od najmlađih, popularnih „minića“ pa sve do najstarijih, kadeta s medaljama oko vrata osvojenih na državnim prvenstvima (bez minića), a ovom prigodom su dobili i pehare i medalje osvojene na prvenstvima Herceg-Bosne. Treba napomenuti da su mladi skauti i skautice na prvenstvima Herceg-Bosne osvojili sva prva mjesta u konkurencijama gdje su se natjecali s tim da su u dva uzrasta u finalu igrale dvije ekipe Izviđača.

Na državnim prvenstvima prva mjesta osvojile su „cicibanke“, igračice rođene 2010 i mlađe i kadeti Izviđača, igrači rođeni 2004.godine i mlađi.

Druga mjesta osvojile su rukometašice i rukometaši rođeni-e 2008. god i mlađi, treće mjesto osvojili su mlađi kadeti Izviđača, igrači rođeni 2006.godine i mlađi, a nekompletni „cicibani“ i umorni od puta u Kozarsku Dubicu osvojili su peto mjesto.

Bilo ih je lijepo vidjeti sve skupa na parketu dvorane i čuti pljesak s tribina gdje se okupio i lijepi broj roditelja i zaljubljenika u rukomet, a o nedolasku nekih koji su svakako trebali biti tu, nekom drugom prilikom.

 

 
index Instagram400x230 youtube