U Izviđačevom suparniku izuzetno nezadovoljni: Nismo se petljali u rad trenera ni odabir igrača

Izviđač CO je bez većih problema slavio u Ljubuškom s tri pogotka razlike, da bi u uzvratu u Banjoj Luci ponovo savladao crveno-plave i osigurao plasman na završni turnir Kupa BiH, prenosi Mondo.

Iako su "skauti" lideri i na ljestvici Premijer lige BiH s bodom prednosti ispred Banjalučana, ipak se nije očekivalo lagano ispadanje tima Veselina Vujovića, koji je na poluvremenu u "Boriku" zaostajao šest, a na kraju "minus četiri" gola (30:34).

Predsjednik crveno-plavih Saša Kondić potvrdio je za sport1 da će u ponedjeljak biti održana sjednica Upravnog odbora kluba o kojem će biti riječi i o ovim utakmicama.

"Sastanak UO je zakazan za ponedjeljak. Tu ćemo donijeti određene odluke. Ja osobno nisam zadovoljan onim što smo vidjeli na terenu, ako se u obzir uzme činjenica da je UO učinio nadljudske napore da osigura sredstva za nesmetano funkcioniranje kluba. Tim više što se uprava nijednog trenutka nije petljala u odabir igrača, kako su neki mediji tvrdili, niti smo se petljali u rad trenera", rekao je Kondić.

Banjalučki klub je ranije u priopćenju naveo da su moguće sankcije i nagrade za igrače i stručni stožer u ovisnosti od rezultata i zalaganja na terenu, ali se do sjednice Upravnog odbora RK Borac m:tel ništa ne može unaprijed predvidjeti.

Poslijednja izmjena danaPetak, 23 Travanj 2021 23:05
 
index Instagram400x230 youtube