Josip Perić izvrstan u pobjedi Pelistera nad GOG-om!

Rukometaši Eurofarm Pelistera ostvarili su veliku pobjedu nad danskim GOG-om u okviru 8. kola skupine "D" EHF Europske lige rezultatom 32:31, poluvrijeme 15:16.

Izvrsno otvaranje utakmice za makedonski tim koji je na krilima Perića i Marasa stigao do 6:3. Potom je tim, koji u svojim redovima ima nekoliko reprezentativaca Danske koji su nedavno osvojili zlato u Egiptu, kreirao seriju i došao do vodstva (7:6).

Na pauzu su Danci otišli sa vodstvom (16:15) i održavali su vodstvo. U trenutku kad su imali +2 (22:20) bude se izabranici Željka Babića, te na krilima Građana, Kukulovskog, Kosteskog prave seriju 5:0 i okreću rezultat u svoju korist (25:22).

Uslijedila je serija danskog tima od 2:0, a onda se igralo gol za gol. Zanimljivo da je od posljednjih sedam golova Pelistera šest bilo djelo bh. dvojca, Perića i Građana, jedan je dodao sjajni Mateo Maras.

Upravo je hladnokrvni Perić u završnici susreta pogodio sa sedmerca za +2 (32:30), da bi posljednji gol Dancima donio Zachariassen i postavio konačnih 32:31 iako su rukometaši GOG Gudmea imali posljednji napad, ali ga nisu realizirali.

Najučinkovitiji pojedinac susreta bio je izvrsni GOG-ov Emil Jakobsen sa 11 golova. Na drugoj strani izvrsni Mateo Maras postigao je osam pogodaka, Josip Perić je dodao sedam, a Elmir Građan šest.

U ovoj skupini u istom terminu Kadetten je savladao Trimo Trebnje.

Poslijednja izmjena danaSrijeda, 17 Veljača 2021 09:06
 
index Instagram400x230 youtube