Izviđača i Sloga GV-U odigrali neriješeno u prijateljskoj utakmici

Rukometaši Izviđač Central osiguranja danas su u Gornjem Vakufu - Uskoplju odigrali svoju posljednju pripremnu utakmicu pred početak natjecanja u proljetnom dijelu sezone.

Naime, već idućeg vikenda „Skauti“ u Maglaju igraju utakmicu osmine finala Kup BiH protiv istoimene domaće momčadi. Napomenimo da se u osmini finala igra samo jedna utakmica, tako da će se pobjednik iz te utakmice plasirati ¼ finale.

Današnja utakmica u Gornjem Vakufu - Uskolju kao i ona posljednja koja je jesenas odigrana u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom bila je tvrda, neizvjesna i na malo pogodaka. „Skauti“ su u prvom dijelu imali i tri gola prednosti (7:10), ali su u posljednjih deset minuta upali u „crnu rupu“. Domaći rukometaši su to iskoristili te su postigli četiri vezana pogotka i otišli na odmor s minimalnom prednosti.

U drugom dijelu „Skauti“ su uglavnom imali rezultatsku prednost. Najveću prednost, od tri pogotka, imali su u 48. i 53. minuti (15:18, 17:20), ali ponovno, kao i pred kraj prvog dijela, su posustali. Domaći rukometaši su to iskoristili te došli do neriješenog rezultata.

Kažimo da trener „Skauta“ nije mogao računati na Vukšića, Šoljića, Odaka i Ćešku, a domaći trener na Biljaku i Lekovića.

Trener Čolina nije bio sretan pristupom svojih rukometaša, nedostajalo je borbenosti, a i realizacija nije bila na zavidnom nivou. Vratar Mandić, najbolji strijelac susreta Muhović te Ivano Pavlović bili su zapaženiji u redovima Izviđača.

Prijateljska, pripremna utakmica.
Gornji Vakuf - Uskoplje, 06.02.2021. u 16:00 sati.

MRK Sloga GV-U – RK Izviđač Central osiguranje 21:21 (11:10)

Gornji Vakuf, Sportska dvorana, bez gledatelja.
Suci: Elvir Ljuca (Gornji Vakuf) i Rinad Zukić (Bugojno).

MRK Sloga: B. Demirović, Destanović, Čaber, Halebić 2, Hadžić, Štrkalj, Aj. Demirović 2, Dedić 4/2, Čaluk, Simić 4, Uljarević 5, Šaravanja 3, Am. Demirović, Kajumov 1, Alibegović, Kolak.
Trener: Aleksandar Radosavljević

RK Izviđač CO: Grbavac (5 obrana, 1 sedmerac), Mandić (11 obrana, 2 sedmerca), Alilović 4, Kos 2, Jozinović 2, Primorac, S. Pavlović, F. Pavlović, Bošković 2, Mišetić, Bubalo 1, Miličević 1, I. Pavlović 1, Medić 1, Bebek, Muhović 7.
Trener: Toni Čolina..

Isključenja: MRK Sloga 4 minuta, RK Izviđač CO 8 minuta.
Sedmerci: MRK Sloga 5/2, RK Izviđač CO 4/2.

 
index Instagram400x230 youtube