Šprem i Vuković komentirali Kalebove izjave o Mandiću

HRVATSKA rukometna reprezentacija je u 2. kolu drugoga kruga Svjetskog prvenstva pobijedila Bahrein 28:18.

Briljirali su Marin Šego s 12 obrana te Zlatko Horvat koji je zabio osam golova iz deset pokušaja. Hrvatska u sljedećoj utakmici u subotu u 18 sati igra protiv Argentine.

Tijek prijenosa Nikša Kaleb je spomenuo kako je David Mandić nezadovoljan što ne igra.

“Znam da će mu sada ovo prenijeti pola Ljubuškog i Zagreba, ali reći ću to. Mandić je bio malo tužan i ljut nakon prvog kruga, nije bio zadovoljan svojom ulogom. Poručio bih mu da se ugleda na Gorana Šprema koji nije odigrao ni minute u Portugalu. Svaku utakmicu je bio na tribini i analizirao je kako se suparnički golmani kreću i brane, pa je onda meni prenosio ta znanja. Na taj način je bio bitan član reprezentacije čak i kada nije igrao”, rekao je Kaleb u prijenosu.

Njegove izjave su RTL-ovom studiju komentirali stalni gosti Petar Metličić, Goran Šprem i Drago Vuković, redom bivši članovi reprezentacije.

Mora se znati mjesto u reprezentaciji

“U našoj momčadi se uvijek znalo gdje je kome mjesto, ali to nije značilo da nećeš pomoći onom do sebe. Naravno da svaki igrač želi igrati i normalno je da je nezadovoljan. No, ispred mene je u tom trenutku bio Nikša Kaleb koji je nosio reprezentaciju. Nije mi bilo svejedno, ali pokušao sam pomoći kako god mogu. Nije to samo bio moj slučaj, svi dečki su to radili. Pod time ne mislim ništa negativno za Mandića, siguran sam da je i on podrška svima i da je atmosfera u momčadi pozitivna kao što je bila u naše vrijeme”, rekao je Šprem, a nadovezao se i Vuković:

“Što on ima biti ljut? Možda je ljut na svoju izvedbu u nekoj od utakmica. To je sastavni dio sporta kad si u kolektivu kao što je reprezentacija. To mora funkcionirati. Ako nema zajedništva, onda nema uspjeha”, kazao je.

 

Poslijednja izmjena danaPetak, 22 Siječanj 2021 09:12
 
index Instagram400x230 youtube