“Skauti” se punom parom spremaju za nastavak sezone

Rukometaši Izviđač Central osiguranja vrijedno treniraju pripremajući za nastavka natjecanja u drugom dijelu natjecateljske 2020/2021. sezone.

Pripreme se obavljaju sukladno planu kojeg je izradio glavni trener i šef struke Toni Čolina.

U rad s rukometašima osim prvog stratega „Skauta“ Tonija Čoline, uključeni su: Adis Jakić, stručnjak koji je zadužen za tjelesnu pripremu, Milana Tolić za rad s vratarima, a sve se odvija pod budnim okom „katice za sve“ Nedana Zovka.

Treninzi se odvijaju u Ljubuškom u Gradskoj športskoj dvorani, fitnes centru, na atletskoj stazi stadiona „Babovac“, ali, kako je ovih dana val hladnoće zahvatio i naš grad, vlasnici Central osiguranja ustupili su našim rukometašima korištenje svoje grijane dvorana, te im se klub ovim putem zahvaljuje.

Kako nam je rekao trener Čolina ovih dana fokus rada je na snazi, brzini i izdržljivosti, te obrani i tranziciji. Na treninzima sudjeluje dvadeset i jedan rukometaš, svi su zdravi, orni i sposobni izdržati pakleni ritam koji im je nametnut.

Idući tjedan raditi će se na taktici kako u fazi obrane, tako i napada, a nakon toga naglasak će biti na individualnom radu, ali, svakako i na taktici.

U periodu do 13.02.2021. odnosno do utakmice 1/8 finala Kup-a u Maglaju, „Skauti“ će odigrati i četiri pripremne utakmice u kojima će moći provjeriti svoju spremnost.

Prva priprema utakmica na rasporedu je u subotu, 23.01.2021. protiv Leotara u Trebinju. Druga utakmica biti će odigrana u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom protiv RK Metković u srijedu, 27.01.2021, a treća protiv istog protivnika ponovno u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom u srijedu, 03.02.2021.

Završni „glanc“ rukometaši Izviđač Central osiguranja imati će u subotu, 06.02.2021. u Sportskoj dvorani u Gornjem Vakufu/Uskoplju, protiv odlične momčadi MRK Sloga Gornji Vakuf/Uskoplje.

 
index Instagram400x230 youtube