U Leotaru optimistični pred gostovanje u Ljubuškom

Iskreni ljubitelji rukometa u Trebinju kažu da Leotar odavno nije u svojim redovima imao takvog majstora rukometa.

I zaista Vladimir Tomić, iskusni rukometaš koji je u dosadašnjoj karijeri svuda ostavio lijep trag, to čini i u Trebinju. On i njegove kolege, nakon neplanirane „korona stanka“ jedva čekaju novi start. I to protiv jakog „Izviđača“ u srijedu u Ljubuškom.

„Mislim da imamo snage da igramo sa svakom ekipom kako kući tako i u gostima. Znanje i kvalitet imamo, ja verujem u svoje suigrače pa , iako je Izviđač favorit, mislim da možemo do dobrog rezultata u Ljubuškom“, kaže nam Vladimir.

Upitan da odgovori koliko im je stanka smetala u radu Tomić odgovara:

“Spremni smo koliko nam je situacija dozvolila s obzirom na tu dvotjednu karantenu. Ali nismo samo sjedili kući, već su nam treneri Darko i Srđan omogucili online treninge da ostanemo u kakavoj takvoj tjelesnoj spremi. Još se nismo vratili na tjelsnu razinu poslije priprema , ali imamo snage za ovaj susret, dat ćemo sve od sebe i vidjeti što će nam to donijeti“.

Izviđač i Leotar igraju večeras u 18:00 sati u Gradskoj športskoj dvorani Ljubuški, a utakmica se zbog epidemiološke situacije igra bez nazočnosti gledatelja.

 
index Instagram400x230 youtube