Biciklijada u Ljubuškom okupila više od 170 sudionika

U Ljubuškom je održana još jedna uspješna biciklijada, u organizaciji Biciklističkog kluba Ljubuški.

Sudionici biciklijade rekreativno su prošli rutu koja je vodila od Trga dr. Franje Tuđmana do Kravica, a potom se vratili natrag na trg, gdje je održano zajedničko druženje.

Biciklijada je privukla oko 170 sudionika, među kojima su bili biciklisti iz raznih gradova, uključujući Imotski, Metković, Dubrovnik, Posušje, Grude, Čitluk, Prozor Ramu, Livno, Tomislavgrad i Čapljinu. Posebno oduševljenje izazvali su najmlađi biciklisti, koji su se, kako su organizatori istaknuli, pojavili u velikom broju.

Predsjednik Biciklističkog kluba Ljubuški, Mirko Luburić, istaknuo je važnost ovog događaja za zajednicu.

"Najponosniji smo na male klince koji su došli u baš velikom broju. Nakon vožnje, imali smo zakusku na Trgu pod pokroviteljstvom svadbenog restorana Ohio, a ostatak popodneva proveli smo u ugodnom druženju", izjavio je Mirko Luburić za Hercegovina.info.

Organizatori su također uputili zahvalu svim sudionicima i institucijama koje su podržale događaj, posebno MUP-u Ljubuški, koji je osigurao siguran i neometan prolazak biciklista kroz grad.

Ovakvi događaji ne samo da promiču zdrav način života, već i potiču zajedništvo te suradnju među biciklističkim klubovima u regiji.

Više u ovoj kategoriji: « |FOTO| Uspon Ljubušaka na Triglav
 
index Instagram400x230 youtube