BK Metković uspješan na utrkama u Trogiru i Drnišu, Ljubušanka Dragana Mtaić zlatna u konkurenciji kadetkinja

Nakon jednomjesečne pauze naši mali i veliki genijalci imali su nastupe u Trogiru gdje se vozila utrka hrvatskog kupa XCO Sv. Mavar i Drnišu koji je ugostio natjecatelje na svojoj "Kraljevskoj stazi". Zabava i odlični rezultati bili su zagarantirani.Trogirska ekipa kući se vratila sa 9 medalja.

Duje Krstičević se okitio zlatom i nastavio dominaciju u kategoriji U9M. Erika Malezija je u kategoriji U11 curice došla do 2 mjesta i srebrene medalje. Kategorija U13 također u znaku Metkovića Antonio Krstičević zlatni, a Jure Vištica brončani.

Naša najbrojnija kategorija U15 Lara Bokšić zlatna, Josipa Ivanković srebrena kod curica, dok u istoj kategoriji kod dječaka Mate Krstičević srebreni, Marko Talajić nakon dugo vremena s medaljom oko vrata brončani.

Okušala se i naša Dajana Čotić u kup utrci i zauzela srebrenu medalju u kategoriji rekreativac.

ljubuski-glavna.jpg

Naša stalna suputnica i članica Biciklistički klub Ljubuški Dragana Matić bila je zlatna u konkurenciji kadetkinja.

Drniška ekipa donijela nam je veliki povratak Antea Kaleb koja je u kategoriji Žene 30+ciljem prošla druga i osvojila srebrenu medalju, a majkinim stopama krenula je i Leona Gnječ koja se u kategoriji Žene do 30 također okitila srbrenom medaljom. Frane Vuica u kategoriji M 30-40 ciljem je prošao kao 17-ti.

Čestitke našoj maloj i velikoj raji na odličnim rezultatima kao i organizatorima na uloženom trudu i organizaciji.

Poslijednja izmjena danaUtorak, 06 Rujan 2022 08:40
 
index Instagram400x230 youtube