Odbojkaški klub Ljubuški pobijedio juniorke SOK Mostar

„Bila nam je čast danas kao i 22.03.2022 ugostiti Škola odbojke SOK Mostar cure su pokazale veliku borbenost i obilje lijepih poteza sa jedne i sa druge strane.

Pobjeda je ovog puta pripala Odbojkaški Klub Ljubuški. Hvala na dolasku i budućoj suradnji. Vidimo se u Mostaru. Hvala Tamari i Amri“, objavio je Odbojkaški klub Ljubuški na svojoj Facebook stranici.

Iz odbojkaškog kluba SOK Mostar objavljeno je sljedeće:

Dok seniorke odmaraju od utakmica s laganim treninzima i održavaju formu, došao je red i na mlađe selekcije SOK Mostar.

Juniorke su ovaj vikend imale prijateljsku utakmicu u Ljubuškom s ekipom OK Ljubuški.

Na čelu sa trenericom Amrom Mandzukić djevojke su izgubile 2:1 u setovima.

Trenerica Amra nam je nešto više rekla o ovom susretu za Pogled.ba.

-Moje cure su svaki set započele sa tremom,pa bi uvijek u početku seta počele gubiti pa kasnije stizati. To je dokaz kako im treba mnogo više igre i ovakvih utakmica, kako bismo se pokazale u što boljem svjetlu. Ja sam kao trenerica zadovoljna, samo moraju smanjiti broj svojih grešaka i rezultat će biti tu. Još više sam zadovoljnija gostoprimstvom ekipe OK Ljubuški i veliko hvala na tome. Nadam se kako će oni uskoro biti naši gosti i kako ćemo u nastavku odigrati još puno dobre odbojke kroz sve naše mlađe selekcije.“ -ističe Mandzukić

Prijateljskim utakmicama nije kraj. Kroz iduća dva mjeseca SOK Mostar planira susrete za svoje najmlađe ekipe.

Kako bi se seniorke pridružile prijateljskoj priči svojih najmlađi i one sljedeći vikend putuju na prijateljsku utakmicu u Split. Želimo im puno sreće !

2-2022-04-05-11-06-07-odbojka2.jpg

Radio Ljubuški

 
index Instagram400x230 youtube