Članovi Biciklističkog kluba Ljubuški u svim kategorijama u kojima su nastupili u Trebinju zauzeli postolja

Biciklistički klub Ljubuški je na svojoj službenoj facebook stranici objavio kratki osvrt na nastup Kluba u posljednjem kolu PL BiH koje je održano u Trebinju.

Objavu prenosimo u cijelosti nastavno kako slijedi:

"Nedjelja 24.10 posljednje kolo PLBiH u suncem okupanom Trebinju, organizacija je ovaj put pripala ekipi iz Biciklistički klub Leotar – “Leotar” bike club a nakon odvožene utrke imamo riječi hvale za domaćina ( od Rosija i ekipe nismo ništa manje ni očekivali).

Bk Ljubuški je u Trebinje došao sa 6 natjecatelja i 3 člana tehničke podrške.

U svim kategorijama u kojima smo vozili zauzeli smo postolja, pa idemo redom.

Kategorija mlađih kadetkinja cijelu je sezonu u znaku Dragane Matić, drugačije nije bilo ni u Trebinju, Dragana je odličnom vožnjom pridodala još jedno zlato u svoju kolekciju.

Kategorija Hobby A (amateri do 16 godina) za nijansu nam je izbjeglo još jedno zlato, ali Petar Grgić sjajan drugi .

U istoj kategoriji prva utrka za mlađeg Mateja Grgića i odlična vožnja, Matej je dobio posebnu medalju za najmlađeg natjecatelja na utrci.

Kategorija Master A i naš Marko Ereš koji u zadnjih par nastupa ima konstantu postolja, u Trebinju je dopedalirao do treće pozicije .

Kategorija Hobby B (16 do 35 godina) Rudo Tomić dobri duh ovog kluba je zagrizao ovu utrku i osvojio treće mjesto u veoma teškoj konkurenciji.

 

Ovim putem čestitamo našim natjecateljima, a pošto je PLBIH došla do kraja, sad se okrećemo novoj sezoni u XCLZD."

 
index Instagram400x230 youtube