Prijave za Ljubuški Outdoor festival u tijeku

Javno poduzeće Parkovi Ljubuški d.o.o. te udruge: Biciklistički Klub Ljubuški, Paragliding Klub Ljubuški, Hrvatski Atletski Klub Ljubuški, GSS stanica Ljubuški i Foto Klub Fokus su organizatori i nositelji manifestacije Ljubuški Outdoor Festival uz potporu Grada Ljubuškog i Federalnog ministarstva okoliša i turizma BiH.

U tijeku su prijave za sudjelovanja u natjecateljskim disciplinama na prvom Ljubuški outdoor festivalu. Natjecatelji će moći nastupati u disciplinama: polumaraton „Dva Slapa“, Ljubuška desetka „Scunasticus“, Dječija utrka „Kids run“, Biciklističke utrke „Stipe“ i „Mara“ te uzbudljivo paragliding natjecanje u preciznom slijetanju „Kosača“.

Prijave traju do 15.05., do kada natjecatelji trebaju prijaviti svoju disciplinu te putem uplatnice ili online putem www.kupikartu.ba uplatiti kotizaciju  kako bi ostvarili pravo i natjecali se na prvom LJOF-u.

Uz održavanje outdoor tribine, stručnih predavanja vezanih za sport i rekreaciju, aktivni turizam i ekologiju, program festivala će obogatiti i razne radionice iz svijeta outdoor-a:

-planinarenje, sportsko penjanje, speleologija, fotografija u prirodi, vožnja kanuima i sl.  

Više o tom na kakvim radionicama će posjetitelji moći sudjelovati, odnosno kako se prijaviti na iste, saznati možete na stranici festivala te na LJOF društvenim mrežama.

U planu organizacijskog tima LJOF-a  je i glazbeni dio festivala koji bi u večernjim terminima zabavio sve natjecatelje i posjetitelje te dao još veću vrijednost festivalu. Nažalost zbog trenutne situacije sa pandemijom covida – 19  izvjesno je da će se taj dio morati izostaviti iz programa.

Više o natjecanjima, prijavama i programu LJOF-a na www.ljof.ba odnosno na facebook i instagram profilu :

LJOF tim poziva i sve one koji žele biti dio ekipe i pomoći u organizaciji prvog LJOF-a da se mogu priključiti kao tehnički volonteri odnosno kao multimedijalni volonteri koji će pomoći svojim znanjem iz foto/video svijeta. Svi zainteresirani se mogu prijaviti putem sljedećeg linka:

LJOFAJMO ZAJEDNO!

?This year's LJOF T-shirt??? All those who apply and pay their registration fees until 15th of May, will get T-shirts in...

Objavljuje Ljubuški Outdoor FestivalČetvrtak, 8. travnja 2021.
Poslijednja izmjena danaPetak, 09 Travanj 2021 17:05
 
index Instagram400x230 youtube