Vinko Pokrajčić gost emisije Portret prvaka

Ponedjeljak, 9.11. na programu RTV Herceg Bosne od 20 sati i 5 minuta možete pogledati novo izdanje emisije Portret prvaka.

U emisiji ćemo predstaviti nekadašnjeg atletičara i atletskog trenera Vinka Pokrajčića. Višestruki prvak nekadašnje Jugoslavije u juniorskoj i seniorskoj konkurenciji govori o svojim uspjesima u tadašnjem nacionalnom prvenstvu kao i na međunarodnim natjecanjima.

Vlasnik BiH rekorda već 40 godina ističe koja su mu natjecanja ostala najviše u sjećanju te kako mu je ostao žal što nije nastupio na Olimpijskim igrama.

Između ostalog 62- godišnji Pokrajčić govori o svojim iskustvima kao trener u Sarajevu i Ljubuškom. O jednome od najboljih BiH atletičara u povijesti u emisiji govori njegov najveći protivnik na stazi toga vremena ali i veliki prijatelj Dragan Zdravković, zatim predsjednik Hrvatskog atletskog saveza Ivan Veštić s kojim je Pokrajčić surađivao dok je vodio atletičare u Ljubuškom. Za portret prvaka govori i Vinkov sin ,također uspješan atletičar Ante Pokrajčić.

Urednik i voditelj emisije Portret prvaka je Albert Pehar.

 
index Instagram400x230 youtube