Musemić razočaran igrom Sarajeva u Ljubuškom, Vučić zadovoljan igrom domaćina

Nogometaši Sarajeva su dva puta gubili u Ljubuškom od domaćina, ali su prošli u osminu finala Kupa Bih nakon preokreta, slavivši 4:2, a trenergostiju nikako nije bio zadovoljan i pored pobjede svoje momčadi.

"Kup je vrlo nezgodno natjecanje, iznenađenja su uvijek moguća, pogotovo ako uđete u utakmicu onako kako smo mi ušli. Danas bismo imali problema sa svakom ekipom. Ljubuški je imao vodstvo od 2:1, imao je šansu da povede sa 3:1. Ova utakmica može poslati brojne poruke i meni, ali i mojim igračima" – kazao je Musemić.

On je bio jako nervozan na poluvremenu.

"Kako neću biti nervozan, gubili smo 2:1, a Ljubuški je imao još jednu šansu. Igrači su ušli dosta indolentno, na kraju su se uspjeli podići, ali opet ponavljam, ova utakmica će morati da da jako mnogo poruka, i meni i igračima" – rekao je trener Sarajeva.

Trener domaće ekipe Damir Vučić dao je svoje viđenje utakmice:

"Prije svega mi je drago da je ovoliki broj gledatelja otišao zadovoljan sa stadiona. Znali smo da nam dolazi prvak države sa dobrim igracima. Stoga smo se odlučili za malo bržu igru i to nas je koštalo energetske potrosnje, ali bilo bi suludo da smo se branili i da smo čekali grešku."

Poslijednja izmjena danaSrijeda, 18 Rujan 2019 23:08
 
index Instagram400x230 youtube