Evo na kojem kanalu u BiH možete gledati utakmice s Eura

Utakmicom Njemačka – Škotska na Allianz Areni u Muenchenu u petak počinje 17. Europsko prvenstvo u nogometu.

Euro 2024 u BiH možete gledati na BHRT-u i platformi MY TV.

Svečano otvaranje EURO 2024 pratite uživo na BHT1 večeras od 19:45 sati, a potom i uvodnu utakmicu između domaćina Njemačke i reprezentacije Škotske (BHT1, 20:50).

Na Europskom prvenstvu, koje se igra od 14. lipnja do 14. srpnja, nastupit će 24 reprezentacije, a titulu prvaka Europe brani Italija.

Finale će biti odigrano 14. srpnja na Olimpijskom stadionu u Berlinu.

Osim prijenosa utakmica, u specijalnim emisijama, koje će počinjati u popodnevnim satima, a završavati oko ponoći, uz posebne rubrike, najave, analize i preglede, pokušat ćemo približiti sve elemente ovog natjecanja ljubiteljima nogometa, navode iz BHRT-a.

Odmah pred početak uvodnog dijela utakmice Njemačka – Škotska, imat ćemo specijalnu emisiju. Kao i na Svjetskom prvenstvu u Katru, imat ćemo jedan virtualni studio koji ćemo koristiti za statistike i ostale korisne informacije s Eura, naravno uz naše stalne goste komentatore koji su renomirana imena bh. nogometa, tako da se nadam da će svatko naći ponešto za sebe, kazao je Igor Kristić iz redakcije sportskog programa BHT1.

Kristić je pozvao gledatelje i pretplatnike da budu uz BHRT narednih mjesec dana tijekom trajanja najveće smotre europskog nogometa.

Nadam se da će ljudi prepoznati naš trud. Nisu to neki idealni uvjeti koje generalno imaju neke druge TV kuće, ali s obzirom na ovu tešku situaciju u BHRT-u, svi uposlenici koji rade na ovom projektu su dali svoj maksimum. 51 je utakmica na Europskom prvenstvu, od toga samo šest neće biti u izravnom prijenosu. Različita je situacija u odnosu na Katar 2022 kada smo neke utakmice prepustili našem partneru BH Telecomu, odnosno MY TV platformi. Sada će samo biti tih šest utakmica u posljednjem kolu grupne faze koje se igraju u isto vrijeme. Uz emisije, uz goste, uz sve te utakmice, pravi festival nogometa mjesec dana na BHRT-u, dakle ne može bolja pozivnica, zaključio je Kristić.

 
index Instagram400x230 youtube