|VIDEO| Omladinska liga u nogometu: Remi Goška i Leotara, Velež bolji od Ljubuškog

U 17. kolu Omladinske lige za juniore skupina “Jug” nogometaši NK Gošk hrabro su se suprostavili drugoplasiranoj ekipi Leotara, te na taj način uvelike najavili povratak u gornji dio ljestvice, a samim tim i bolju polusezonu, budući da su u prvom dijelu prvenstva osvojili svega 15 bodova.

S druge strane Leotar je ovim neriješenim rezultatom izgubio priključak za vodećim FK Velež koji im sada bježi sedam bodova, uz jednu odigranu utakmicu manje na kontu Leotara.

Vodeći FK Velež savladao je ekipu NK Ljubuški sa 7:0 te i dalje odlučno grabe ka novoj prvenstvenoj tituli. Sjajni Dženan Puce ponovno se dva puta upisao u listu strijelaca, a također po 2 pogotka postigli su i Denin Jamaković te Ahmed Delić, dok je svoju mrežu nespretno zatresao Tomislav Primorac.

U derbiju kola odigranom na stadionu Sportskog Centra Rodoč između HNK Branitelj i HŠK Posušje a vrlo važnu pobjedu odnjela je domaća ekipa HNK Branitelj pogocima Mateja Arapovića u 33., i Marka Miletića u 72., minuti. Jedini pogodak za ekipu Posušja postigao je Karlo Međugorac u 56. minuti susreta.

FK Igman iz Konjica također je slavio na domaćem terenu i to nakon što su nogometaši HNK Stolac poveli u 25., minuti pogotkom Petra Stankovića. Pred sam kraj prvog poluvremena najbolji strijelac lige Ajdin Mujala poentirao je za izjednačenje svog tima, a u drugom poluvremenu domaćini su došli i do potpunog preokreta preko Sameda Durana u 56., te Alija Halilovića u 68. minuti utakmice.

A još jedan preokret imali smo priliku gledati na gradskom stadionu “Bare” u Čitluku gdje je domaći Brotnjo u samom finišu susreta došao do pobjede golovima Marka Muse i Bojana Vučića nakon što je prethodno za gostujući NK Troglav mrežu pogodio Franjo Milardović. HNK Brotnjo trenutno se nalazi na 7. mjestu lige sa istim brojem bodova kao i HNK Neum, koji je pak u ovom kolu sa 2:0 slavio nad predposljednjom ekipom FK Klis.

 
index Instagram400x230 youtube