Ljubušak Ante Mušan odlično pojačanje malonogometnog kluba u Švedskoj

Malonogometni klub Norrköping službeno je potvrdio kako je Ante Mušan novo pojačanje švedskog futsal prvologaša.

Kako smo uspjeli saznati, riječ je o dolasku u Švedsku iskusnog sportaša koji je napustio HFC Zrinjski Mostar, a karijeru je nastavio u klub Norrköping. U svojoj dosadašnjoj futsal karijeri Ante je nosio dres HMNK Vrgorac, MNK Hercegovina Široki Brijeg, MNK Brotnjo i HFC Zrinjski Mostar, piše Ljubuški portal. 

Tijekom zimske pauze kontaktirala su ga iz uprava kluba Norrköping te iznijeli svoje mogućnosti i planove koji su mu se svidjeli i pristao je zaigrati za Švedsku. Svojim bi karakteristikama trebao donijeti novu kvalitetu i energiju, a njegovi prvi dojmovi u klubu su jako dobri, prezadovoljan je uvjetima kluba, od uprave, igrača do trenera.

„Treniram u dvije dvorane, pet puta tjedno. Cilj kluba je playoff 1.futsal liga, a ja vjeruje da to možemo ostvariti u ovoj sezoni. Uvjeti su puno bolji nego kod nas i švedski futsal napreduje jer se dosta ulaze. Sve utakmice imaju prijenos na televiziji“, kazao je Ante te poručio mladim sportašima : „Za početak poručio bih da nema odustajanja. Nikad ne znate što sutra donosi, samo treba raditi i truditi se, ostalo će doći na naplatu kad-tad“.

 
index Instagram400x230 youtube