Iz kluba navijača Mi Hrvati poslali su poruku Vatrenima, ali i 'bahatim' Brazilcima

Osim nogometaša, za okršaj protiv Brazila, vrijedan polufinala svjetskog prvenstva, pripremaju se i navijači. Iz kluba navijača Mi Hrvati poslali su poruku Vatrenima, ali i 'bahatim' Brazilcima.

Objavu kluba navijača Mi Hrvati, prenosimo u cjelosti.

'Bliži nam se najveća utakmica generacije. Četvrtfinale svjetskog prvenstva protiv najtežeg mogućeg protivnika. Država Sambe i nogometa stoji na putu Vatrenima. I opet nas podcjenjuju. Kažu da smo spori, da smo stari, neki da smo neiskusni i da smo slučajno tu gdje jesmo, ali ništa nije slučajno! Brazil je zemlja nogometa, ali Brazil nema najboljeg veznog igrača svijeta, Brazil nema najboljeg stopera svijeta, Brazil nema golmana koji će obraniti tri penala dok trpi najveće kritike karijere, ali naviknuti smo mi Hrvati na to.

Nakon svih velikih predstava na sutrašnju utakmicu gledajte kao nagradu, dajte sve od sebe za najdraži dres i rezultat neće izostati. Vjerujemo da svoja imena još jednom možete ispisati zlatnim slovima, a hrvatski narod učiniti najponosnijim na svijetu. U petak istrčite za sebe, za svoje obitelji, za svoj narod i zauzmite svoja mjesta u povijesti ove predivne igre zbog koje bar na trenutak zaboravljamo na naše svakodnevne probleme. Vi ste naš ponos, a mi smo vaša snaga.

Možda će na stadionu biti više žutih nego kockastih dresova, ali vjerujte da svako hrvatsko srce, gdje god se nalazilo, kuca s vašim srcima. Mi se usuđujemo sanjati, a vi nam ostvarite snove. Ne samo naše nego i vaše, jer ne mogu oni razumjeti da ono što vi predstavljate nije obična tkanina i da nam nije Bogom dana, ali u petak će toga postati svjesni, ne samo Brazil, nego cijeli svijet!

Kad Ljubuški navija: Osvanula ogromna hrvatska zastava
 
Prije nekoliko dana velika hrvatska zastava osvanula je na brdu iznad Ljubuškog. Naime, znak je to podrške hrvatskoj reprezentaciji uoči utakmice s Belgijom, ali i tijekom njezina natjecanja na Svjetskom prvenstvu u Katru. Postavljena je ona nedaleko od Starog grada Ljubuškog, a njezine dimenzije su 32×16 metara.
 
 
Zastava se vidi iz cijelog grada, a nije ovo prvi put da je ona istaknuta. Podsjetimo, ovu zastavu Ljubušaci su isticali i tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji 2018. godine.

IMG-20221209-WA0000.jpg

Iz Udruge navijača hrvatske reprezentacije "Mi Hrvati" zahvaljuju tvrki "Kuka" za ustupljivanje najveće hrvatske zastave, a posebna zahvala ide gradonačelniku Ljubuškog Vedranu Markotiću na potpori za sve aktivnosti udruge.

IMG-20221209-WA0012.jpg

IMG-20221209-WA0007.jpg

IMG-20221209-WA0010.jpg

IMG-20221209-WA0017.jpg

IMG-20221209-WA0018.jpg

IMG-20221209-WA0021.jpg

Iznad svih - Hrvatska!

 

 

Poslijednja izmjena danaPetak, 09 Prosinac 2022 12:48
 
index Instagram400x230 youtube