Klub otpisao Hrvata koji je rođen u Ljubuškom, sve puklo nakon ozljede

Nakon što je po završetku prošle sezone napustio Hajduk i s posudbe se vratio u škotski Rangers, otvaraju se vrata da se 25-godišnji hrvatski stoper Nikola Katić možda vrati među splitske Bijele.

Kako je objavio britanski Daily Record, u klubu iz Glasgowa više ne računaju na 25-godišnjaka rođenog u Ljubuškom. Katić je u Rangersu daleko od prvog plana u obrani, a ondje je za njega sve krenulo u lošem smjeru nakon što je preklani u ljeto doživio tešku ozljedu koljena, lom križnih ligamenata, zbog čega je s terena izbivao godinu dana.

Povratak se dogodio na posudbi u Hajduku, s dolaskom prošlog ljeta. Po povratku u škotski klub, čini se da nakon oporavka od teške ozljede za Katića ondje više nema mjesta.

Prije pauze dobivao priliku

Prije nego se dogodila prisilna stanka zbog loma križnih ligamenata koljena, Katić je u Rangersu odigrao sveukupno 59 utakmica u svim natjecanjima, sa šest zabijenih golova i tri asistencije u tim nastupima. U Glasgow je došao 2018. iz Slaven Belupa, a sada su stigle vijesti da se bliži rastanak.

U Hajduku igrao puno

U protekloj sezoni u kojoj je bio u akciji za splitske Bijele, Katić je imao sveukupno 26 odigranih utakmica, 21 u prvenstvu. Igrao je puno, međutim, svoj status izgubio je u završnici sezone, s propuštena tri ligaška kola i boravkom na klupi u finalu Kupa Hrvatske protiv Rijeke, s Hajdukovom pobjedom i proslavom trofeja na Poljudu.

 
index Instagram400x230 youtube