Nakon devet uzastopnih poraza nogometaši Ljubuškog došli do važne gostujuće pobjede

Nogometaši HNK “Rama” su u nedjelju 15. svibnja, odigrali su utakmicu 23. kola Druge lige FBiH – Jug protiv NK Ljubuški. Konačni rezultat je bio visokih 1:4 za goste iz Ljubuškog.

Utakmica je odigrana na gradskom stadionu Luka u Prozoru. Obje ekipe su ušle tvrdo u utakmicu. Gosti su odmah na početku pokazali veliku želju za pobjedom. Tu želju su okrunili vodećim pogotkom. No, odmah ne pune dvije minute kasnije domaćini su izjednačili golom Maria Budimira.

Kako je utakmica odmicala redale su se prilike. Domaćini su jednom čak pogodili gredu i činilo se da je lopta prošla okvir gola. Kako je utakmica odmicala gosti su sve više pritiskali. Na taj način su stvorili prilike i poveli s dva na prema jedan.

U drugom poluvremenu nogometaši HNK “Rama” su započeli s presingom, stvarali prilike, no nisu uspjeli realizirati do kraja. Zato su gosti bili uspješniji. Na kraju utakmice konačni rezultat je bio visokih HNK “Rama” 1:4 NK “Ljubuški”. Golove su postigli; za Ramu Mario Budimir, a za Ljubuški Josip Šošić, Bože Milas i Luka Bencun dva gola.

Ljubušaci su bili jače želje i to su uspjeli kapitalizirati. No, vodstvo “Rame” i publika mogu biti zadovoljni trudom domaćih igrača. Očekivanja su da ova ekipa koja trenutno igra bude u idućoj sezoni izrazito uspješna.

Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 16 Svi 2022 09:09
 
index Instagram400x230 youtube