Luka Modrić prelazi u Milan?

Luka Modrić i Milan sve su bliže i bliže. Prema informacijama iz Italije, Zvonimir Boban sinoć je u hotelu Four Seasons dogovorio transfer s menadžerom hrvatskog kapetana Vladom Lemićem.

Modrić je navodno prihvatio dvogodišnji ugovor vrijedan 7,5 milijuna eura po sezoni. Također, tu su i bonusi po kojima će službeno najbolji nogometaš svijeta dobiti po milijun eura u slučaju da Milan postane prvak, na što čeka od 2011. godine.

Društvene mreže su se usijale od navijača kluba sa San Sira, koji s oduševljenjem prate razvoj cijele situacije i nadaju se dolasku Modrića u redove Rossonera, prenosi Index.hr.

Također, razni izvori s Apenina tvrde kako se sada Boban, kada je dogovorio uvjete s igračem, okreće Realu i Florentinu Perezu. Prvi čovjek madridskog kluba spreman je prodati Modrića nakon realizacije transfera Donnyja van de Beeka iz Ajaxa. Nakon što Nizozemac postane igrač Reala, Perez bi trebao dati dopuštenje za Lukin transfer kod sedmerostrukog europskog prvaka.

Modrićeva volja je neosporna da nakon gotovo osam godina napusti Santiago Bernabeu, a mnogi su se do sada pitali kako će ga Milan platiti s obzirom na to da ima problema s financijskim fair-playom, zbog kojeg je morao odustati od Europa lige u novoj sezoni. Međutim, Boban i Paolo Maldini imaju asa u rukavu.

Franck Kessie, kojeg u Milanu procjenjuju na oko 40-ak milijuna eura, mogao bi napustiti klub. Njega već neko vrijeme žele klubovi iz Premiershipa, a trenutačno je prvi favorit za njegovo dovođenje Wolverhampton. Odnosi dva kluba su jako dobri jer je nedavno za Vukove potpisao i napadač Patrick Cutrone, a čovjek koji rukovodi operacijama na spomenutoj relaciji je jedan od najboljih menadžera današnjice Jorge Mendes.

Talijani su oduševljeni samom mogućnošću da najbolji igrač svijeta zaigra u Serie A. Modrić je prošlog ljeta bio na meti Intera koji ga je pokušavao dovesti na sve moguće načine, ali sve što je uspio jest razbjesniti Real i Pereza koji su odlučno odbili bilo kakvu suradnju. Međutim, ovog ljeta je drukčije. Milan i Real imaju jako dobre odnose, a ne treba govoriti kakav Boban ima utjecaj na Modrića kojem je uzor od djetinjstva.

 
index Instagram400x230 youtube