Nogometaši Sarajeva na pripremama u Ljubuškom, planiran i susret protiv domaćeg trećeligaša

Prva momčad FK Sarajevo jutros je otputovala u Ljubuški gdje će obaviti drugi dio priprema u sklopu kojih su planirane su i dvije prijateljske utakmice.

U Ljubuški su otputovali sljedeći igrači: Dizdarević, Kanurić, Šahinović, Pidro, Šabanović, Hebibović, Đokanović, Ahmetović, Velkoski, Ramić Tarik, Šećerović, Varešanović, Cmiljanić, Ališah, Islamović, Ševelj, Palić, Dupovac, Trako, Kobiljar, Suljić i Ramić Irfan, piše klix.ba.

U narednim danima očekuje se da se i igrači koji su opravdano odsutni priključe pripremama u Ljubuškom. Bordo tim u Ljubuškom će boraviti do 28. siječnja, a dva dana kasnije planiran je odlazak u Antaliju na posljednji dio priprema za nastavak sezone.

FK Sarajevo u Ljubuškom će odigrati dvije pripremne utakmice i to 22. siječnja protiv NK Ljubuški, te 26. siječnja protiv NK Grude.

Podsjetimo, Sarajevo su do sada pojačali Asmir Suljić, Adnan Šećerović i Nihad Mujakić, dok je ekipu napustio defanzivac Numan Kurdić.

Pretposljednjeg dana u siječnju Bordo tim putuje u Antaliju gdje će igrati četiri pripremne utakmice, a drugi dio sezone koševski ligaš otvara gotovanjem Leotaru 26. veljače.

 
index Instagram400x230 youtube