NK Ljubuški osvojio jedan bod u Neumu

Jučer su derbi kola u Neumu na stadionu Meterizu odigrali istoimeni domaćin i akatualni prvak Druge lige FBiH (jug) NK Ljubuški.

Momčad Damira Vučića predvođena povratnikom u svoje redove Miljenkom Bošnjakom ima za čime žaliti što se tiče ove utakmice.

Ljubuški je pogocima (Lauca x2, Bencuna i Zelića) imao stalnu rezultatsku prednost na utakmici. U prvih deset minuta prvog poluvremena bilo je 0:2 za Ljubuški, a na poluvrijeme se otišlo rezultatom 2:4 za nogometaše iz grada prvaka. Za domaće je oba puta pogađao Perić.

Domaći su u drugom poluvremenu zaigrali puno bolje i golovima Avdića i Sentića došli do poravnanja. Nogometaši iz Neuma su u drugom poluvremnu imali čak i udarac s jednaest metara koji nisu iskoristili, a u posljednjih dvadeset minuta Ljubuški je imao i igrača više. Međutim i u tom dijelu utakmice mnogo bolja igra domaćina te samo zahvaljujući izvrsnom Jakovu Bebeku na vratima Ljubuškog mreža gostiju ostala je netaknuta.

Na kraju realna podjela bodova na stadionu Meterizu u Neumu, a valja istaći da su proteklog vikenda juniori Ljubuškog teško poraženi u Gradama rezultatom 4:0.

Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 20 Rujan 2021 07:55
 
index Instagram400x230 youtube