Drinovcima pobjeda u Kupresu, Šujica se žalila na suđenje kod Junaka, Šator Rakitnu utrpao 'sedmicu'

Konačno je krenulo nogometno natjecanje i u Međužupanijskoj nogometnoj ligi HBŽ/ŽZH, posljednjem rangu natjecanja u zapadnoj Hercegovini.

Šator iz Glamoča uvjerljivo je slavio nad Rakitnom u susretu s čak 10 golova - bilo je 7:3 za domaće.

Drinovci, uz Šujicu glavni kandidat za prvo mjesto i plasman u Drugu ligu FBiH - Jug, slavili su na gostovanju u Kupresu kod novog kluba koji se zove HNK Kupres '97 s 2:1. Dakako, onaj stari je ugašen, a razlog su financije, baš kao što je to slučaj kod većine zamrlih klubova u BiH.

"Velika pobjeda na otvaranju prvenstva kod neugodnog Kupresa. Bez 7 standardnih prvotimaca. S mladim snagama, 3 juniora i 4 kadeta pišemo pobjedu. Čestitke mladima na seniorskom debiju. Pokazali su da su zasluženo dio ekipe. Hvala domaćinu na fer i korektnom dočeku, kao i na večeri poslije utakmice", naveli su iz HNK Drinovci na klupskoj stranici.

Spomenuta Šujica je poražena na gostovanju u Srđevićima kod Junaka. Bilo je 2:1 za domaće, a gosti su se na svojoj stranici obrušili na suca utakmice: "Nakon jednog ubacaja lopta odlazi izvan terena igrac Sujice gradi loptu i malo rukom dodirne igraca koji nije ni trazio penal, ali sudac koji je ili dobro placen ili nema pojma o nogometu pokazuje na penal" te su na kraju objave dodali: "Cestitamo nasim igracima ali danas protiv 12 igraca nije islo..". Na potezu je vodstvo natjecanja.

Slobodna je bila Mesihovina.

Drugo kolo na rasporedu je u nedjelju, a sastaju se: Drinovci - Junak, Rakitno - Kupres '97 i Mesihovina - Šator. Slobodna je Šujica.

Poslijednja izmjena danaPonedjeljak, 21 Rujan 2020 21:19
 
index Instagram400x230 youtube