Ljubušak s imenom legende Crvene zvezde! Dragan Džajić: Zrinjski mora da se bori za vrh, Mostar je najbolji

Mostarski košarkaši su u srijedu gostovali u Banjoluci, ali su u rezultatskom smislu u 16. kolu prvenstva Bosne i Hercegovine naišli na veoma negostoljubivog domaćina - 104:67 (29:11, 22:15, 20:19, 33:22).

Borac je protiv "plemića" upisao uvjerljivu pobjedu s 37 koševa razlike, a jedan od najboljih u gostujućem timu sa13 ubačenih koševa bio je Ljubušak Dragan Džajić.

Priznao je u razgovoru za MONDO da zbog poznatog imena i prezimena "nije mogao da 'ostane živ' na društvenim mrežama od navijača Zvezde, ali i Partizana tijekom SP u Kataru".

"Neko me je 'tagirao' na Instagramu uz fotografiju legende Zvezde, pa sam dobijao na stotine notifikacija, neki navijači Parizana i Zvezde su se posvađali ispod", uz osmijeh je počeo priču mladi Džaja.

Na pitanje, ima li para kao kandidat za predsjednika Fudbalskog saveza Srbije, što je u nekadašnjoj Jugoslaviji bio sinonim za imućne ljude, ekspresno je u šali odgovorio:

"Ja sam Dragan Džajić, naravno da imam", dodao je bek Zrinjskog i konstatirao da je za razliku od "pravog" Džaje, on navijač splitskog Hajduka."Samo Torcida Ljubuški, rođen sam u Splitu, ali sam iz Ljubuškog i gotovo cijeli život sam dole".

Potom je krenuo u ozbiljniju priču u vezi sa mostarskim timom, koji ove sezone ima samo jednu pobjedu i čak 15 poraza.

"Ove godine nismo imali sreće, prvenstveno s ozljedama dvojice igrača - Emira Čerkezovića i Matiju Žunjića, potom su dva Amerikanca, koji su bili glavni igrači, također napustili ekipu. Puno je problema u klubu, nema nas pet-šest, treniramo ali nemoćni smo da igramo 'pet na pet' tijekom treninga i zato patimo. Mislim Zrinjski je stvarno super klub, najbolji grad za živjeti u BiH je Mostar ali malo finansijski problemi i ovo što sam spomenuo, pa košarkaški nije na nrazini nogometnog kluba. Zrinjski to zaslužuje da bude uvijek u borbi za najviši plasman u svim sportovima", rekao je Džajić, koji igra i na poziciji plejmejkera.

S obzirom da će Zrinjski preseliti u niži rang, postavlja se i pitanje o daljoj karijeri košarkaša rođenog u Ljubuškom, koji je osim Zrinjskog nastupao i za Vrijednosnice iz Osijeka.

"Iskreno, još nisam razmišljao šta ću po završetku sezone", zaključio je Džajić.

 
index Instagram400x230 youtube