Trener Izviđača CO: Godinu smo iskusniji i pametniji

Rukometaši Izviđača novu sezonu otvorit će utakmicom u Europi. U okviru EHF European cupa skauti će gostovati Linzu sutra od 19 sati.

U razgovoru za sport1.oslobodjenje.ba trener Ljubušaka Toni Čolina ističe da vjeruje u svoj tim i ono što su radili na proteklim pripremamam.

- Probat ćemo odradit posao koncentrirano, ozbiljno i maksimalno fokusirano. Probat ćemo biti tvrdi, pokazat da smo naučili nešto iz prošle godine i da napravimo dobru uvertiru pred uzvrat. Mislim da bismo trebali agresivni, te se nadam da ćemo biti koncentirani na zadatke. Linz je kvalitetan tim, ima odličnu bekovsku liniju, stariji su od nas i iskusniji, ali mi ne idemo tamo da se predamo, kaže nam Čolina.

On dodaje da su pripreme prošle u najboljem redu.

- Kako nije bilo previše promjena u ekipi, lakše je išlo sve. Puno smo trenirali, puno prijateljskih imali, neke su bile odlične, neke manje odlične, ali možemo biti zadovoljni. Adaptacija na stare ideje je super prihvaćena, govori mladi trener skauta.

Čolina je optimista za cijelu sezonu, ne samo za ovaj meču Linzu.

- Svakako sam optimisa. Godinu smo stariji, pametniji smo da ne idemo u veliku euforiju nakon pobjede ili u veliku depresiju nakon poraza. Svakoj utakmici ćemo pristupati isto. Ozbirnom rezultatu ćemo pričati tek na polusezoni i na kraju sezone, zaključio je Čolina.

Susret Linz - Izviđač igra se sutra od 19 sati u dvorani Sporthauptschule Kleinmünchen. Suci ovog meča dolaze iz Slovačke, a to su Boris Čipov i Zoran Klus, dok je EHF nadzornik Mađar Gergely Vattay.

Poslijednja izmjena danaPetak, 09 Rujan 2022 23:01
 
index Instagram400x230 youtube