Mirko Herceg nakon poraza od Španjolske...

Rukometaši Španjolske pobijedili su selekciju Bosne i Hercegovine rezultatom 28:24 (12:14) u posljednjoj utakmici skupine E Europskog prvenstva u Mađarskoj i Slovačkoj.

Mirko Herceg je dao izjavu poslije ovog susreta.

“Čestitao bih Španjolskoj na pobjedi večeras. Mislim da smo bili bolji u prvom poluvremenu, ali u drugom poluvremenu smo pravili greške i izgubili vodstvo i konce u svojoj igri. Nije bilo lako igrati protiv Španjolaca iako nismo imali šta da izgubimo jer je ovo posljednja utakmica za nas na Europskom prvenstvu. Zahvalio bih se svojim suigračima, mislim da smo našu reprezentaciju predstavili u najboljem svjetlu” – istakao je Herceg pa dodao:

“Značilo mi je puno igrati na Europskom prvenstvu i svi znamo o kakvom je natjecanju riječ. Znamo šta to znači i našoj reprezentaciji. Imao sam nekih problema sa temperaturom na startu prvenstva i mislim da sam dobro odradio ove dvije utakmice. Mislim da smo kao ekipa dali svoj maksimum tijekom prvenstva. Kada je riječ o kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo, sačekat ćemo naše protivnike pa ćemo odlučiti kako ćemo se spremati”.

 
index Instagram400x230 youtube