Bivši vratar Izviđača vlasnik je hotela u Međugorju, otkriva kako mu ide u doba korone

Rukometaši PPD-a Zagreb pokušat će večeras (dvorana Arena, 20.45 sati) konačno doći do pobjede u elitnoj skupini Lige prvaka.

U goste im dolazi francuski Montpellier, čija vrata čuva Marin Šego. – Još nam je u glavi poraz od PSG-a. Nevjerojatno kako smo izgubili već dobivenu utakmicu. Dvije minute prija kraja vodili smo dva razlike i na kraju nismo osvojili ni bod. Tako da ćemo tek danas ujutro pogledati neke videoisječke Zagrebovih utakmica – rekao je Šego.

Objektivno, veliki ste favoriti. Drugi ste na tablici, imate sedam bodova, PPD Zagreb tek jedan...

Bos je pravi “boss” na terenu

– Ne bih ja tako podcjenjivao zagrebaše. Nismo ni mi uvijek bili na visokoj razini. Ne tako davno izgubili smo u domaćem prvenstvu od Cessona, posljednjeplasirane momčadi. Dovoljno je jedno malo opuštanje i utakmica začas ode u nekom drugom smjeru – priča Marin.

Imate ove sezone sjajnu momčad u kojoj dominiraju uglavnom francuski, dakle domaći igrači.

– Istina. Bos je čudo od igrača. Iskoristio je svoju minutažu kada je igrao kao zamjena i sada je postao standardni igrač prve postave. On je jako inteligentan igrač koji je i lani bio dobar, ali nije mogao puno igrati pokraj Melvina Richardsona. Ako on bude imao svoj dan, onda je više od pola posla obavljeno u zagrebačkoj Areni.

Nakon duljeg vremena stranci više ne vode glavnu riječ u Montpellieru?

– Tako je ispalo i to nije nimalo loše. Mislim da će najviše od toga profitirati francuski izbornik koji će u Bosu, braći Lenne i Villeminotu, imati igrače za sljedećih desetak godina. Pazite, mi imamo jako mladu momčad. Tu većina igrača ima oko 22, 23 godine – ističe Šego.

Jeste uspjeli gledati PPD Zagreb ove sezone u Ligi prvaka?

– Malo. Ne mogu dati nekakvu konkretnu ocjenu. Čuo sam da Vistorop igra jako dobro, no isto tako sam čuo da možda zbog ozljede neće igrati protiv nas. Nažalost, vratari PPD-a Zagreb još se nisu razbranili ove sezone u Ligi prvaka. Ni u jednoj utakmici, od odigranih pet, nisu imali više od deset obrana.

Zasad drži rekord Slavić s osam obrana protiv Elveruma.

– Nisam znao za te podatke. Tko zna zašto je to tako. Samo se nadam da se to neće promijeniti večeras – istaknuo je hrvatski vratar.

Jeste li se čuli s izbornikom Hrvojem Horvatom. Europsko prvenstvo u Mađarskoj sve je bliže.

Klinci me “mrze” zbog selidbe

– Da, čuli smo se prije nekoliko dana i rekao da me neće zvati za prijateljsku utakmicu protiv Slovenije u Poreču, početkom studenoga. Ali, računa na mene za Europsko prvenstvo.

Nakon tri sezone u Montpellieru vrijeme je za novu selidbu?

– Da, od sljedeće sezone branit ću u Njemačkoj, u Göppingenu, gdje će me dočekati naši Kozina i Šarac. Znam, odlazim iz tople, ugodne klime, u hladnu Njemačku. Ali, tako je to u profesionalizmu. Meni ne pada teško selidba kao što pada vjerojatno supruzi, a pogotovo klincima koji će se morati prilagoditi na novu državu, novi grad, naći nove prijatelje. Sigurno me “mrze”. Sreća što u obližnjem Stuttgartu postoji međunarodna škola. Moram naći smještaj na pola puta između Göppingena i Stuttgarta tako da nam svima bude lakše.
Koliko će vam trebati kamiona za selidbu?

– Da se pita mene, onda nijedan. Meni sve stane u jedan kufer.

A motor?

– Motor je u Međugorju. Ovo ljeto kupio sam novi, a stari sam poklonio bratu. Kupi sam Hondu, motor koji je trenutačno najbolji na svijetu u kategoriji maksiskutera. Nisam se uspio dobro ni provozati njime. Skupio sam tek 1500 kilometara.
Hotel u Međugorju sad dobro radi?

– Da, sve ide svojim tijekom. Imamo goste i puni smo cijele godine – zaključio je Šego.

 

Poslijednja izmjena danaSrijeda, 27 Listopad 2021 14:03
 
index Instagram400x230 youtube