Razgovor s povodom: Marko Čuljak veliki talent NK Ljubuški

Prvaci Druge lige NS FBiH – skupina jug za sezonu 2020/21 su nogometaši Ljubuškog.

Pitanje prvaka Ljubušaci su riješili već u prvom dijelu sezone kada su ostvarili maksimalan učinak. U proljetnom dijelu imali su nekoliko posrtanja no naslov prvaka niti jednog trenutka nisu doveli u pitanje.

Svojim igrama u drugom dijelu prvenstva na sebe je skrenuo pozornost mladi Marko Čuljak.

  • Odlično radimo na treninzima, tako da ni rezultat nije mogao izostati. Posebno dobro odigrali smo završnicu prvenstva, utakmice protiv klubova iz vrha ljestvice Troglava, Klisa … - istakao je mladi Čuljak.

Prve nogometne korake napravili ste u Ljubuškom, no nastupali ste još za mlađe kategorije: Zrinjskog, Goška (Gabela) i Širokog Brijega, da bi se ponovno vratili u svoj matični klub ?

  • Iako imam samo 18.godina promijenio sam dosta sredina i radio sa dosta trenera od kojih sam mogao puno toga naučiti. Ne bih nikoga posebno isticao, a iz svih tih klubova za koje sam nastupao nosim pozitivna iskustva.

Igrate na poziciji napadača, no bez obzira što niste bili standardni, prvi ste strijelac momčadi u proljetnom dijelu prvenstva sa šest postignuti golova ?

  • U većini utakmica ulazio sam sa klupe, a u samoj završnici prvenstva trener Vučić dao mi je punu minutažu. Mislim da prikazanim igrama nisam razočarao.      

Da li ćemo Marka i naredne sezone gledati u dresu Ljubuškog ?

  • Ne bih imao ništa protiv, volio bih pomoći svom klubu da se naredne sezone domogne većeg ranga natjecanja. Sigurno da bi se želio okušati i u nekoj jačoj sredini, većem klubu no bit će vremena i za to – završio je Čuljak.

Marko potiče iz sportske obitelji. Otac Mario nekad je bio najveći talent Ljubuškog nogometa no posvetio se nauci tako da je rano završio igračku karijeru. Pred Markom je budućnost  ima sve predispozicije da postane odličan igrač.

 
index Instagram400x230 youtube