Vratar Izviđača Ante Grbavac uoči utakmice u Doboju

Danas u Doboju rukometaši Izviđača imaju prvu „meč loptu“ na putu prema tituli, u 17 sati igraju s domaćinom Slogom u 17 sati.

Ne treba posebno napominjati da je momčad puna samopouzdanja i odlučna je već u Doboju ostvariti prvu od dvije potrebne pobjede da bi se osvojila titula. Veliki doprinos dosadašnjim pobjedama dali su vratari Ante Grbavac i Matej Mandić, a uz dobru igru u obrani i danas se očekuje njihov doprinos.

„Trenutno je situacija takva da nam trebaju dvije pobjede, a prva bi trebala biti u Doboju, a druga u subotu u Ljubuškom protiv Slobode“, rekao nam je vratar Ante Grbavac kojeg smo „uhvatili“ u autobusu za Doboj. „Dobro igramo cijelo prvenstvo, osobito ovu polusezonu što nam daje za pravo očekivati pobjedu i kod nezgodne Sloge“.

Sloga je na polusezoni bila vodeća momčad Lige, trenutno su treći i svakako su momčad za respekt i da bi ih se pobijedilo potrebno je dati sve od sebe, svi do jednoga…

„Ne sumnjam u maksimalno ozbiljan pristup i zalaganje svih koji istrče na parket. Raspoloženje u momčadi super i nitko ne razmišlja ni o čemu nego o pobjedi“, optimističan je pouzdani vratar skauta.

Iako su najmlađa momčad u Premier ligi rukometaši Izviđača pokazali su veliku odgovornost i ozbiljnost što se najbolje vidjelo protiv Borca kad su se uspjeli vratiti iz ponora, pa ne treba sumnjati ni u dobru igru i pobjedu u Doboju.

 
index Instagram400x230 youtube