Razgovor s povodom: Renato Perić - siguran sam da ćemo do kraja zadržati prvo mjesto Druge lige jug

NK Ljubuški je na početku ove sezone doveo povratnike u momčad, Renata Perića koji je ponikao u domaćoj školi nogometa te se poslije pet godina u Zrinjskom vratio u Ljubuški.

Dvadesetogodišnji Perić pokriva pozicije desnog braniča i stopera, a u Zrinjskom je bio član juniorske generacije koja je osvojila naslov prvaka.

Gdje je danas Renato Perić?

-Naravno.To su najdraži dani mog nogometnog puta i puno uspomena i emocija me veze za Zrinjski, gdje sam upoznao puno prijatelja i imao priliku trenirati sa najboljim trenerima u drzavi.

Gdje si otišao nakon Zrinjskog?

-Nakon Zrinjskog je moj put bio nekako nedorečen, sve do ove sezone kad se vraćam u Ljubuški.

Evo danas si kao što si rekao u matičnom NK Ljubuški. Kako si zadovoljan svojim i igrama kluba?

-Nanizali smo par loših rezultata u drugoj polusezoni, ali siguran sam da ćemo do kraja zadržati prvo mjesto Druge lige jug sto svojom kvalitetom i do sad pokazanim zaslužujemo. Što se tiče mene, uvijek težim da odigram sto bolje i da klub i ja imamo koristi od toga.

Ima li NK Ljubuški neke ambicije i koje su to?

–Ambicije kluba su osvojiti Drugu ligu jug kao sto sam rekao, o ulasku u veći rang se nije razgovaralo, o tome kad dođ e vrijeme za to sada idemo korak po korak.

Što ti želiš u nastavku svoje karijere?

-Kao i svaki igrač da napredujem i svojim radom i trudom da igram u što boljem klubu.Trenutno sam fokusiran na Nk Ljubuski i želim se dokazati treneru Damiru Vučicu. Vidjet ćemo što donosi novi prijelazni rok, govori Perić za hercegovina.in.

 

Poslijednja izmjena danaNedjelja, 02 Svi 2021 20:10
 
index Instagram400x230 youtube